torsdag 17 oktober 2013

Arbetsmyror i snö

Sista dagarna har jag och de andra i gruppen varit riktiga arbetsmyror. Lämnat bostaden runt kvart över 8 och som tidigast kommit hem vid 19.30.... Riktigt långa dagar med andra ord... som tur väl är så lönar sig åtminstone arbetet. Under morgondagen är nämligen vår förhoppning att kunna sluta runt middagstid för att då bara ha filmredigeringen kvar till helgen, bra jobbat. Samtidigt som vi suttit inne i vårt skarpa klassrum så har vi dock sett att marken utanför fönsterna färgas vit under dagen. Det går inte riktigt att undvika att få lite julkänsla med alla tända ljus, snön som faller, mörkret då man kör hem från skolan och den bara allmänt mysiga men samtidigt lite stressade stämning som befinner sig i klassrummet- känns ungefär som på gymnasiet då det blivit dags för den årliga julmässan.

I övrigt så kom mamma och David igår. Skönt med lite sällskap och att dessutom ha maten färdig då man kommer hem så sent! 

Sov så gott alla, imorgon väntar ännu en förmiddag i skolan tillsammans med de andra arbetsmyrorna i PEPP samtidigt som vi åter kollar ut genom fönsterna och ser hur den efterlängtade skidåkningen närmar sig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar