tisdag 5 maj 2015

Lever ni?

San Cristobal är superhärligt och att både kunna simma och gå till affären med supersöta sjölejon tätt i hälen är verkligen som en dröm! Tyvärr kryllar det dock inte bara av mysiga sjölejon, krabbor och ödlor här, tyvärr. Myggor finns här nämligen också gott om. Sånna jobbiga myggor som ger kliande myggbett dessutom, fy! Tack och lov att jag har myggnät med mig, myggmedel hoppas jag hitta imorgon. Om inte så kommer jag bli uppäten för det är bara ute det finns internet.
Gällande volontärarbetet som skulle påbörjats idag så går det sisådär, inget jobb varken idag eller imorgon. Förhoppningsvis får dock jag och de 6 danska tjejerna klartecken under morgondagen om att börja på ett projekt på onsdag för att vara där i 3 dagar och sedan påbörja nya projekt på måndag, om än andra än vad både jag och några av de andra bokat. Fortsätter det däremot att strula så får vi se hur jag löser det. Kvar på Galapagosöarna, mitt drömresemål kommer jag åtminstone förbli i 5veckor som planerat.

Nu när jag faktiskt är åtminstone någorlunda duktig på att uppdaterara er med vad som sker under min resa och när jag dessutom kommer att ha internet här på detta hostlet (vilket inte skulle finnas) så skulle det ju vara trevligt att åtminstone höra något från någon av er där hemma gällande hur ni har det, för det är det oerhört dåligt med i dagsläget. Familj, vänner och övriga läsare, lever ni eller?!? En kommentar, ett mail, ett skypesamtal eller vad som helst hade vatt trevligt (min mobil fungerar dock inte) bara för att veta att allt är okej med er. Om inte så kan jag lika väl sluta med bloggandet känns det som och enbart uppdatera de två personerna som faktiskt verkar ha ett äkta intresse av vad som sker under min resa och som därmed faktiskt är villiga att prata med mig personligen. Att skriva här känns ju i dagsläget bara som att prata med en vägg. Därav blir det inget mer bloggande denna veckan. Vill ni veta mer så får ni engagera er lite, jag kollar både mail, facebook och skype dagligen.
På återseende antar jag.

3 kommentarer:

 1. Hej lilla gumman.
  Har följt dig sedan du åkte och gjort flera kommentarer. >Förstår nu inte varför de inte syns.
  är så roligt att se dina fina bilder och höra hur du har det.'
  Nu gör jag ett nytt försök och hoppas du kan läsa det. Kram från mormor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halli hallå. Ja jag vet inte riktigt vad som hänt. Alla kommentarer kom nämligen nyss samtidigt... nu har jag sett alla iafl och hoppas att de funkar som de ska i fortsättningen :)

   Radera
 2. Vi lever och vi läser!
  Och längtar efter dig!
  Puss från småkusinerna

  SvaraRadera