måndag 18 maj 2015

Ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig

Fredagskvällen var kommen och taggad inför morgondagens tur till kickers rock begav jag mig av till sängen tidigt så jag skulle vara rejält utvilad morgonen därpå. Tyvärr blev det dock inte riktigt som jag tänkt mig. Istället för att vakna pigg på morgonen så vaknade jag flera gånger under natten smått illamåendes. Mycket mer än så hände inte under självaste natten men tyvärr fick jag däremot inte behålla min frukost på morgonen. Envis som jag är bestämde jag mig dock för att försöka fullfölja min dagsplan. Klart jag skulle till kickers rock, nu mådde jag ju faktiskt prima igen! Att jag mådde finfint kan jag tyvärr dock inte påstå att jag gjorde speciellt länge. Redan efter 100m promenad mådde jag nämligen sämre, om än bara lite. Minuterna gick och mitt tillstånd fortsatte att försämras. Precis innan det blivit dags att gå på båten bestämde jag mig därför att det tyvärr inte skulle bli någon utflyckt för mig den dagen. Istället tog jag mig an vad som där och då var ett gigantiskt projekt för mig. Ett projekt som bestod av att jag på egen hand skulle ta mig hem de ca 4kvarteren från båthamnen till hostlet. Det var ett äventyr i sig vill jag lova, jag är fortfarande imponerad över att mina ben bar mig.
Väl framme på hostlet väntade en dag bestående av toabesök, feber och en jäkla massa sömn. Redan senare samma dag mådde jag däremot, tack och lov bättre och idag har jag åter lyckats ta mig till stranden. Så frånvarande som jag var igår vet jag dock inte när jag var sist. Därmed minns jag tyvärr inte så mycket av det jag försökte säga till de danska tjejerna jag då delade rum med, men om någon av dem ser detta så vill jag bara skicka ett gigantiskt tack för dess omtanke, tacka så mycket för dessa två härliga veckor och önska ett stort lycka till på deras fortsatta resor.

Efter 28h sovande av 36 möjliga så är jag såhär dagen efter fortfarande lite bitter över att jag, som mer eller mindre aldrig spyr ännu en gång lyckats få någon form av maginfluensa under denna resan. Att jag dessutom lyckats tajma in båda gångerna på några av de mest olämpliga dagarna är nästan imponerande. Oavsett så är jag glad att jag trots mitt tillstånd under gårdagen lyckades prioritera mig själv före mina pengar. Att spendera dagen på en båt hade knappast gjort att jag mått bättre!Ibland blir saker inte alltid som man tänkt sig. Ibland gäller det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen! 

2 kommentarer:

  1. Skönt att det gick över och att du får fortsätta vara frisk nu. Kram från mormor

    SvaraRadera
  2. Ja nu hoppas jag allt att jag håller mig frisk resten av tiden. Kram!

    SvaraRadera