torsdag 31 december 2015

Gott nytt år

Med mindre än en timme kvar till det nya året så tänker jag göra det som många andra redan gjort. Summera det gångna året. Summera året som för mig har varit en känslomässig berg- och dalbana, bjudit på många minnesvärda stunder och som lärt mig otroligt mycket.

- Årsskiftet 14/15 spenderades med jobb på Aurora skystation. Regnet föll från himlen, lyktorna som skulle åka mot skyn landade i snön, ingen raket så långt ögat kunde nå och betydligt mycket sämre skumpaförsäljning än förväntat. På väg hem från jobbet, några timmar senare än förväntat drattade jag dessutom dit två gånger och slog mig gansla rejält, men den som väntade på något gott... Ca 2.30 började även jag min nyårsfest. 

- januari till mars spenderades i Abisko. Jag fick besök av pappa med familj, bodde på ishotellet och drog på tjejhelg i Stockholm med bästa vännerna. I slutet av mars tog även jag och Ruffe vårt pick och pack för att äntligen flytta söderut igen.

- 11april började resan mot min drömdestination. Framför mig hade jag otroliga 4veckor i Ecuador och 5veckor på Galapagos.

- 10juni landadde jag åter i Sverige efter 2 fantastiska månader utomlands där jag gjort allt från att lifta en kväll några mil utanför Quito till att ha simmat med hajar och sjölejon och spenderat varma stjärnklara kvällar med nyfunna vänner på en båt ute i Galapagos övärld. 
Efter några veckor eller två i södra delarna av landet så drog jag än en gång upp till Kebnekaises fjällstation

- Juli spenderades jobbandes på Keb följt av en fjällvandring ner till Salto.

- Positivt antagningsbesked om studiestart kom då jag låg på en stand på Öland och glassade. Efter en hel del sökande lyckades jag sedan få tag på en fantastisk liten stuga i Träslövsläge dit jag i slutet av månaden flyttade. 
Växjö bjöd på Karl-Oskarsdagarna och Kalmar på Kalmar stadsfest.

- September bjöd på skolstart på butikschefsprogrammet i Varberg.

- oktober bjöd på allt från spontana spelningar med Solala och Timo till afterwork och musikquiz. 
Första tentaångesten avklarades och första tentan skrevs med bra resultat, något som firades en fin höstdag med tillverkande av dörrkrans (festligt värre!).

- i november bar det av mot Stockholm för julbord i skärgården med fint folk från Keb. Även musikal avklarades under helgen i storstan. 

-december har inneburit besök av familj och flera vänner följt av vinst i pepparkaksbyggnation i skolan samt julfirande med släkten. 
Mellandagsrean innebar att efter 4år ta farväl av min slitna och totalspruckna Samsung Galaxy Xcover samt välkomna en turkos Sony zperia z3 compact. 
Nyårsafton levererar trerätters middag följt av raketer vid Varbergs fästning.


Gott Nytt År alla fina människor. Nu taggar vi inför 2016 och många fler härliga äventyr!

2 kommentarer:

  1. Tänk vilket fantastiskt år du haft hjärtat! Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen, det har hunnits med många roliga och minnesvärda äventyr.jag hoppas 2016 blir minst lika bra :)

      Radera